dinsdag 14 januari 2014

17 Random Questions Tag Deel 1

Hey allemaal,

Vandaag had ik weer zin in een leuke tag :)
Nou had ik niet zoveel ideeën, maar ik kwam een site tegen met allemaal tags, in het Engels.
En hier heb ik een leuke tag uitgezocht.
Ik ga de vragen vertalen in het Nederlands voor jullie :)

1. Hoe kwam je aan je YouTube naam?
Deze tag komt van YouTube, vandaar deze vraag :) Dus ik zal hem beantwoorden over mijn site-naam, Roosjes Beauty Blog. Vrij logisch, maar mijn bijnaam is Roos en ik wou een blog over beauty maken, dus ja :)

2. Als je je naam kon veranderen, welke naam zou je dan kiezen en waarom?
Ik ben eigenlijk best wel tevreden met mijn naam, omdat die vrij uniek is. Ik sprak laatst verschillende mensen die nog nooit van mijn naam hadden gehoord! Heel veel mensen spellen het wel verkeerd, het is soms irritant dat je vijf keer je naam moet herhalen. Maar als ik dan echt een andere naam moest kiezen.. Ehm.. Echt geen idee :)

3. Als je terug kon gaan in de tijd, en de jongere jij een advies kon meegeven, wat zou dat dan zijn en waarom?
Oh wat is dit een moeilijke vraag.. Haha pff, beter naar m'n ouders luisteren, want dat deed ik vroeger soms niet heel goed ;)

4.  Hoe oud was je toen je voor het eerst leerde hoe je een kauwgombel moest blazen?
Haha, alsof ik dat nu nog weet.. Ik ging vroeger elke vrijdag en zaterdag naar mijn oma, die tegenover de C1000 woonde. Soms kreeg ik dan 50 cent (ja, die Bubblicious kostten toen nog maar 50 cent..) en ik kocht altijd die grote roze kauwgoms. Ik had volgens mij al snel door hoe je daar bellen mee kon blazen :)

5. Wat wilde je worden toen je klein was?
Ik denk zoals elk klein meisje, moeder :) En toen ik iets ouder werd, dokter. En toen ik nog iets ouder werd specialiseerde ik dat tot chirurg. En dat wil ik eigenlijk nogsteeds worden :)

6. Wat bestel je altijd bij de Starbucks?
*schaam* Ik ben nog nooit bij de Starbucks geweest.. Ik was van plan er op het vliegveld heen te gaan, maar mijn vriendinnen wouden liever ergens anders heen. Maar als ik er weer 1 tegen kwam zal ik er heen gaan, okeeee..

7. Wat is het hardste dat je ooit gelachen hebt?
Ik lach echt heel veel, maar 1 keer op school... Ik weet niet wat het was, maar ik moest serieus lachen om alles, echt alles! Zo hard dat ik er tranen van in m'n ogen kreeg.. Dat was opzich een best leuke ervaring haha :)

8. Als je een muziekinstrument kon bespelen, wat zou het zijn en waarom?
Ik speelde vroeger blokfluit en trompet, en ik heb nu een keyboard. Maar ik zou heel graag piano willen leren spelen. Dat vind ik echt zo mooi! Je kunt er echt alle stylen op spelen, vierhandig, alles! Maar ik heb er gewoon de motivatie niet voor denk ik..

9. Wat doe je het liefst als je boos bent?
In een hoekje gaan zitten boos te zijn. Nee, ik ben niet vaak boos, maar als ik echt chagrijnig ben ga ik het liefst muziek luisteren. Op één of andere manier werkt dat bij heel veel mensen, en ook bij mij! Het liefst lekker harde muziek met een goede beat :)

Dit was deel 1 van de 17 Random Questions Tag!
Neem hem gerust over!
Deel 2 komt binnenkort.

xxRhodé 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten